Elvebakken VGS er godt kjent for sitt engasjement for revy. I løpet av et døgn lager de noe kalt Minirevyen som er en slags mental og fysisk forberedelse for det som kommer. Det innebærer mye gøy, masse tull og en del slit.

Sprudlende minirevy

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook

Tekst: Emil Bergstrøm

Bilder med tillatelse fra Elvebakkenrevyen.

Logoen er laget av Katarina Kordas, Julie Haugan og Julie Gaathaug som er elever fra Elvebakken videregående skole.

Elvebakkenrevyen har gått sammen for å lage en revy på 24 timer. Fenomenet har de kalt minirevy. Sluttresultatet blir presentert i en gratisforestilling åpent for alle. Å pugge tekster og lage sketsjer kan være utfordrende på så kort tid,  så improvisasjon kommer godt med. Årets tema var “Freakshow” og alt det som ble produsert falt inn under sjangeren. Selv om minirevyen ikke er av samme kaliber som den ordentlige revyen, er engasjementet og gleden på topp.

Om du ønsker å følge Elvebakken på vei mot revyen 2015 kan du besøke deres Fabookside.

 

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook

Kanskje du også liker...