8 Mar, 2019 (~ 1 min lesetid)

#Lineomatoo

Tekst: Selma Ebne Røeggen

I dag er det 8.mars, noe som betyr at kvinnedagen blir feiret verden rundt. I et land som Norge, hvor likestillingen har kommet utrolig langt i forhold til store deler av verden, føles det kanskje ikke nødvendig å gå i tog. Allikevel har metoo og abortsaken samlet både kvinner og menn for å gå i tog.

For over et år siden ble spørsmål rundt grensesetting og seksuell trakassering satt på dagsorden. En av de største sakene i Norge var varslene om Trond Giske i arbeiderpartiet. Line Oman var en av de som varsla om Trond Giske.

I anledning kvinnedagen legger vi ut en dokumentarfilm laget av Sharleen Dydland og Annika Schiøth, som går tredje året på Elvebakken, hvor de intervjuer Lina Oman. Gratulerer med kvinnedagen alle sammen!!

Del Artikkel

Andre artikler du kan lese